Cine suntem

Ristohome este furnizorul tău de încredere pentru ustensile de bucătărie și partenerul de care ai nevoie pentru a-ți crea bucătăria viselor tale. Oferim inspirație și aprovizionăm bucătării cu o gamă variată de veselă, tacâmuri, pahare, vase, cești, ustensile pentru servirea preparatelor, accesorii pentru restaurante și decorațiuni.

Fie că ești în procesul de echipare a bucătăriei mult visate ori cauți un partener de nădejde pentru restaurantul, barul sau cafeneaua ta, Ristohome este gata să satisfacă cele mai riguroase standarde de calitate și rafinament.

Colecția de produse este actualizată tot timpul pentru a ține pasul cu tendințele și standardele industriei HoReCa și ale designului interior. Considerăm că misiunea noastră nu este doar să vindem produse ci să ne ajutăm clienții prin oferirea de consultanță și ustensile adecvate viziunii și aspirațiilor lor.

Când vine vorba de bucătărie oamenii fac magia iar instrumentele potrivite sunt cele care fac posibilă excelența. Ristohome te poate ajuta să-ți transformi bucătăria restaurantului în locul ideal pentru gătit sau pot face bucătăria de acasă să devină cel mai bun restaurant. Ne concentrăm pe calitate și versatilitate, de aceea, oferim produse de înaltă calitate fabricate din cele mai bune materiale, care sunt potrivite pentru toate nevoile și gusturile culinare

Atât pasionații de gătit cât și profesioniștii din restaurante, hoteluri și cafenele au nevoie de instrumentele și accesoriile potrivite pentru a crea cea mai bună experiență culinară. Din acest motiv, obiectivul nostru principal este să răspundem eficient nevoilor clienților și să livrăm produse la standarde înalte în mod rapid și sigur. 

Tacămurile, vesela, fața de masă, aranjamentele florale și decorațiunile sunt primele lucruri observate de un client când intră într-un restaurant. Deoarece prima impresie contează, Ristohome te ajută cu ustensile și accesorii elegante, moderne sau rustice, în funcție de specificul restaurantului tău, care să creeze cea mai bună impresie chiar și înainte ca mâncarea să ajungă pe masă. 

Ce oferim

Veselă de colecție

Farfuriile, tacâmurile și decorațiunile te pot ajuta să pui mai bine în valoare mâncarea servită atunci când se armonizează cu stilul restaurantului, cu atmosfera pe care dorești să o crezi, și cel mai mai important, cu specificul culinar ales. 

Pentru oferirea unei experiențe culinare complete, niciun detaliu nu poate fi omis. Astfel, vesela devine un detaliu esențial pentru prezentarea și aprecierea preparatelor culinare. 

Magazinul nostru oferă o colecție variată de veselă din porțelan, sticlă, ceramică și melamină, materiale de calitate superioară, care să asigure rezistența veselei la folosiri repetate și să satisfacă o gamă largă de stiluri, specifice culinare și locații.

Fiecare specific culinar vine cu cerințe specifice de veselă, motiv pentru care la Ristohome poți găsi modele, dimensiuni, culori și forme diferite care să asigure atât nevoile restaurantelor a la carte cât și a pub-urilor, cafenelelor sau ceainăriilor.

Tacâmuri de înaltă calitate

Tacâmurile sunt intermediarul dintre preparatul culinar și client, și sunt decisive în crearea unei experiențe culinare plăcute. Astfel, tacâmurile de calitate sunt o cerință obligatorie pentru orice restaurant care se respectă. 

Recomandăm să acorzi o atenție sporită în selecția tacâmurilor deoarece preparatele culinare pot fi savurate mult mai bine cu tacâmurile potrivite, fie că vorbim de salate, supe, pizza, deserturi sau fructe de mare.

Tacâmurile de bună calitate sunt esențiale deoarece reprezintă și un semn de respect pentru confortul și sănătatea clientului, care va aprecia grija și standardul ridicat al serviciului culinar.

Datorită rulajului ridicat al tacâmurilor, restaurantele caută cel mai bun raport calitate-preț atunci când le achiziționează. În magazinul nostru oferim atât tacâmuri standard cât și tacâmuri premium pentru a răspunde nevoilor tuturor clienților noștri.

Pahare premium

Din magazinul Ristohome nu pot lipsi paharele necesare pentru toate tipurile de băuturi pe care le poate oferi un restaurant. Toate preparatele culinare sunt însoțite de o băutură, deci nu putem trece cu vederea importanța paharelor potrivite. Un vin bun are nevoie de paharul potrivit sau decantorul care să asigure servirea optimă a acestuia.

Prezentarea preparatelor este un aspect cheie în industria Horeca. La fel ca și mâncarea, fiecare băutură poate fi îmbunătățită și apreciată mult mai bine atunci când este servită în paharul potrivit.

Descoperă gama completă de pahare pentru baruri, restaurante și cafenele, dedicată segmentului HoReCa. În magazinul Ristohome vei găsi de la pahare de vin, carafe și decantoare, pahare de cognac, pahare de martini, pahare de margarita, pahare de lichior, pahare de desert, pahare de whiskey, pahare de shot, pahare de cocktail, pahare de gin, pahare și halbe de bere, pahare de apă și suc, până la pahare pentru șampanie.

Inspirație pentru proiectele tale

Dorim să oferim mai mult decât o colecție vastă de ustensile și accesorii de bucătărie, ne dorim să devenim un loc care să-ți ofere inspirație pentru îmbunătățirea și elevarea continuă a restaurantului tău.

Știm că detaliile fac diferența iar din acest motiv oferim veselă, pahare, tacâmuri, decorațiuni de masă, accesorii pentru bucătărie și multe altele care să te ajute să-ți diferențiezi restaurantul, hotelul sau cafeneaua.

Consultanță

Expertiza și pasiunea pentru unelte de și echipamente de bucătărie ne ajută să-ți răspundem tuturor întrebărilor și să-ți oferim o experiență plăcută de cumpărare. Dacă ai vreo întrebare legată de produsele vândute pe site sau îți dorești sfatul unui expert înainte de a face achiziția, noi îți stăm la dispoziție!

Clienții mulțumiți sunt mândria noastră fiindcă ne dorim să creăm parteneriate nu doar să vindem produse.

De ce să alegi Risto Home

Obiectivul nostru principal este să creăm un plus de valoare pentru afacerile clienților noștri prin intermediul ustensilelor și accesoriilor dedicate HoReCa pe care le comercializăm. Toate produsele oferite se încadrează în standardele ridicate ale industriei alimentare și urmăresc să satisfacă nevoile variate ale clienților noștri.

La Ristohome oferim produse de calitate superioară la prețuri competitive, astfel încât să poți avea acces la cele mai bune ustensile și vase de gătit. Avem o gamă largă de produse disponibile și suntem bucuroși să răspundem oricăror întrebări sau nevoi pe care le ai. În plus, clienții noștri beneficiază de livrare la domiciliu și de multiple opțiuni de plată. Începe acum să-ți completezi bucătăria cu cele mai bune produse de la Ristohome!