Cafea şi ceai

FILTREAZĂ PRODUSE

Ceainice (6)

Cesti si farfurii (40)

Cani (18)

Servire lapte (11)

Boluri si suporturi zahar (1)

Căutați modalitatea perfectă de a savura băutura caldă preferată? Savurați ceai, cafea, latte, cacao și multe altele în cănile din aceste colecții. Indiferent de metoda de preparare există o gamă de diferite tipuri de căni, cești de cafea sau ceai. Nu sunteți sigur ce tip să alegeți? Colecțiile folosesc diferite materiale inclusiv sticlă, porțelan si ceramică. Sticla este deosebită pentru ceaiuri calde și reci, cănile de sticlă capătă culoarea și personalitatea oricărei băuturi pe care o alegeți. Modelele cu pereți dubli izolează băutura, menținând-o la temperatura potrivită pentru mai mult timp și, de asemenea, reduc la minimum condensul. Cănile transparente sunt de asemenea ideale pentru latte spumos si vin fiert.
Porțelan: simple, șic și elegante, cănile din porțelan alb sunt atemporale și pot fi asimilate cu ușurință în orice vesela existentă.
Ceramica disponibilă într-o varietate de culori, realizarea manuala a designului oferă cănilor din ceramică un aspect cald și o notă rustică. Folosiți-le pentru a servi clienților sau oaspeților un ceai fierbinte sau o cafea sau răsfățați-vă cu propria băutură preferată.